Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 11 лютого 2017 р.

Атовцям у Ковелі складно отримати землю, – заступник губернатора (ФОТО, ВІДЕО)

Заступник голови Волинської ОДА, екс-мер Ковеля Сергій Кошарук знову дав свідчення у суді.
Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

«Знову давав свідчення у суді. Пригадую, як Олег Олексійович на одній із сесій обіцяв мені часті відвідини суду. А все тому, що я з колегами добивався для АТОвців ті земельні ділянки, на які поклали око інші невідомі особи. Звичайно, Олегу Олексійовичу важко зрозуміти, чому більшість політичних сил у міській раді відстоюють інтереси АТОвців. «Хіба ж я їх туда посилав?», - ще у 2014 році зухвало заявив міський голова. Має Олег Олексійович сильну волю на власний розсуд одних – посилати, а інших – ні», – йдеться в його дописі.

«Цього разу Герою Роману Рибчуку довелося йти до суду, аби засвідчити своє законне право на земельну ділянку, яку виділили депутати. Такі суди – яскраве підтвердження того, що АТОвцям у Ковелі складно отримати землю. Спочатку їм кажуть, що землі нема, потім, коли з депутатською допомогою знаходиться нічийна земля, невідомі особи яро відстоюють її, не шкодуючи грошей на адвоката і не соромлячись змагатися у суді з людьми, які воювали за їх спокій. Прикро, що АТОвці змушені долати стільки перешкод для того, аби отримати заслужену винагороду у вигляді клаптика міської землі», – продовжує Кошарук.


«АТОвець Роман Рибчук мав у суді солідну підтримку. Друзі, рідні, громадські активісти та депутати, які голосували за надання Роману земельної ділянки, хоча б своєю присутністю хотіли засвідчити суду правоту АТОвця. Позивача – Сергія Васіна, на судовому засіданні не було. Як і під час попереднього слухання, інтереси невдоволеного ковельчанина представляв адвокат – Олександр Клімук», – розповідає посадовець.


«Окрім мене, давали свідчення члени фракції «Солідарність», які належать до земельної комісії, – Сергій ВишневськийІрина Роїк, а також голова Ковельського осередку Радикальної партії Олега Ляшка Олександр Місяць, який є співавтором проекту рішення про надання землі АТОвцю Роману Рибчуку. Викликали свідчити й начальника земельного відділу Вадима Логвінова, однак він не з’явився нібито з поважної причини.


Кожен свідок був змушений пояснювати суду, чому саме проект рішення АТОвця Рибчука було підтримано на сесії. Я вкотре наголосив, що АТОвці мають першочергове право на отримання землі, адже це їм гарантувала держава. Представник Романа Рибчука клопотала суддю на наступне судове засідання викликати свідком і Олега Кіндера. Мовляв, міський голова дивно себе поводить. Він голосує за надання землі громадянину Васіну, і утримується, коли надають землю Герою Рибчуку. Напевно, це про щось свідчить? Однак суддя не підтримала клопотання, зіславшись на його усне подання. Продовження засідання буде 20 лютого. Все ж сподіваються почути й кілька слів від Вадима Логвінова: начальника земельного відділу знову викличуть у суд», – підсумував Кошарук.



Нагадаємо, раніше заступник голови ОДА свідчив у справі ще одного атовця Івана Савлука.






http://kowel.rayon.in.ua/news/22640-atovtsiam-u-koveli-skladno-otrimati-zemliu-zastupnik-gubernatora

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!