Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 19 лютого 2017 р.

«Ковельводоканал» в одній квартирі «приписав» двох депутатів міської ради від «УКРОПу»

У січні 2017 року депутат Ковельської міської ради від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят звернувся з депутатським зверненням до начальника «Ковельводоканалу» Юрія Рибачка, щоб той надав копії документів, які стосуються придбання автотранспорту на суму понад один мільйон гривень - про це повідомляє район. КОВЕЛЬ.
Керівництво комунального підприємства надало депутату відписку, яку підписав заступник начальника Анатолій Байцим. Відмовившись виконати законну вимогу депутата, над ним вирішили ще й посміятися, адресувавши відповідь не на його офіс на бульварі Лесі Українки, який зазначався у депутатському зверненні, а на квартиру, де проживає депутат Галина Стасюк, яка теж представляє «УКРОП».
Під час чергового сесійного засідання міської ради Галина Стасюк поцікавилася в Юрія Рибачка, яким чином їхня писанина до Володимира Косцьов’ята була адресована їй на квартиру, але той у відповідь нічого не сказав. А через кілька тижнів «Ковельводоканал» знову пожартував з Галиною Миколаївною, надіславши на її адресу ще одну відповідь Володимиру Косцьов’яту.
«Телефонувати або йти розбиратися в кабінет до Рибачка – толку мало. За кілька днів має бути День депутата Ковельської міської ради з виїздом на комунальні підприємства міста, в тому числі й на водоканал, тому за недолугі витівки я привселюдно дам таких чортів пану Рибачку, що йому мало не покажеться», – пообіцяла Галина Стасюк.
До речі, лист, за підписом Юрія Рибачка, стосується все того ж транспорту, який комунальному підприємству продали ковельчани Богдан Безека і Тамара Безека (син та мати), отримавши більше одного мільйона гривень бюджетних коштів. Чи сплатили вони при цьому податки? «На якій підставі УВКГ «Ковельводоканал» перерахувало загалом 29 478.45 грн. прибуткового податку та військового збору за продаж фізичними особами рухомого майна?» – поцікавився депутат і отримав ось таку відповідь…

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!