Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 7 лютого 2016 р.

В Україні зняли перший документальний фільм про анексію Криму

Саша Романюк 07 лютого 2016, 11:17

Стрічка режисера Костянтина Кляцкіна стане першою картиною про анексію Кримського півострова Росією в 2014 році. Прем'єра документального фільму «Крим. Як це було» відбудеться в містах України з 14 по 23 березня. 
Новину повідомляють ЗМІ, передає «Преса України».
«Крим. Як це було» - робота кінодокументалістів творчої групи Babylon'13. Основу фільму складають унікальні документальні кадри, історії моряків, льотчиків, десантників і морських піхотинців, які брали участь в тих подіях. Автори стверджують, що фільм, з одного боку, дає відповідь на питання «Чому віддали Крим?», а з іншого, змушує задуматися про те, яке майбутнє чекає півострів. Стрічка покаже, що відбувалося на оточених військових базах і заблокованих бойових кораблях в Криму навесні 2014 року. 
Опубліковано розклад прем'єрних показів фільму «Крим. Як це було»: Київ - 14 березня, Маріуполь - 16, Дніпропетровськ - 17, Херсон - 21, Миколаїв - 22, Одеса - 23. Стрічка увійшла в «Каталог українських фільмів 2015-2016 років», який розповсюджується на кіноринках найбільших міжнародних фестивалів Європи. Картина буде представлена на Берлінському кінофестивалі 11-21 лютого в рамках проекту Ukrainian Film Corner.

Нагадаємо, нещодавно французький телеканал Canal +, всупереч протестам Києва, здійснив трансляцію скандального фільму «Маски революції» про Евромайдан

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!