Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 14 лютого 2016 р.

Китайці навчилися підробляти курячі яйця (ВІДЕО)

Про вміння китайців підробити все на світі ходять легенди. З 2003 р. китайські робітники відбирають роботу у курей: вони навчилися підробляти яйця з вражаючою точністю. 
Шкаралупа псевдо-яєць виготовляється з карбонату кальцію, білок ― з крохмалю, гуми та коагулянтів целюлози, замість жовтка додають харчові барвники.
Виробництво підроблених яєць обходиться дуже дешево ― десяток яєць коштує всього 2 центи. Спокушаючись низькою ціною, китайські споживачі купують їх «на ура». Після приготування вони виявляють, що жовток став жорстким і гумоподібним. Один користувач написав в соцмережі, що жовток стрибав як гумовий м’ячик, коли його кинули на підлогу.


А медики тим часом б’ють на сполох: споживання фальшивих яєць може призвести до погіршення пам’яті і хвороби Альцгеймера.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!