Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 3 лютого 2016 р.

Власникам квартир площею більше 60 «квадратів» доведеться розкошелитися

З 2016 року квартири площею понад 60 квадратних метрів і приватні будинки понад 120 квадратних метрів щорічно оподатковуються.

За кожен квадратний метр понад пільгової площі доведеться платити 27,56 гривень. Приміром, якщо загальна площа квартири становить 75 квадратних метрів, то податок відповідно становитиме 413,40 гривень на рік.

Як повідомляє депутат Одеської міськради на своїй сторінці в соцмережі Facebook Олександр Шеремет, такі зміни в положення про податок на майно, в частині податку на нерухомість були затверджені на сьогоднішній сесії міськради.
«На жаль, це пряма норма закону, яку мав виконати Одеську міськраду. У 2015 році показники неоподатковуваної площі були 120 кв.м. і 250 кв.м. відповідно », - написав Шеремет.












Крім того, власники квартир загальною площею понад 300 квадратних метрів і будинків понад 500 квадратних метрів додатково повинні платити 25000 гривень на рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!