Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 8 лютого 2016 р.

На Волині порушується процедура конкурсних відборів до нових МРЕВ – громадські активісти

Громадський активіст із Луцька Сергій Рижков повідомляє про те, що конкурс на обрання керівників в нові Сервісні центри (установи, що прийшли на зміну МРЕВ)  проводиться з суттєвими порушеннями та звинуватив у цьому в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Юрія Віскунова.
Про це активіст написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.
"Хто хоче побачити ,,шабаш'', прошу приходити завтра 8.02 о 8.45 на вул.Рівненську (колишнє МРЕО), зараз Сервісний центр. Там Ви зустрінетесь з колишніми полковниками, підполковниками ДАІ, які прийдуть туди проходити переатестацію (вже на гражданських чиновників), щоб очолити ці центри по області і Луцьку. А головне, вони це роблять ПО-ТИХОМУ! Без конкурсів і повідомлень...Про це стало відомо пару годин тому. А заступник начальника Обласного ДАІ пан Віскунов Ю.М це все очолює", - зазначив громадській активіст.
Мова йде про центри, які  виконуватимуть функцію реєстрації автомобілів, угод купівлі-продажу, видачу водійських прав, дозволів на перевезення небезпечних вантажів тощо.
Власні джерела Інформаційного агентства "Правда" у правоохоронних органах Волині повідомили, що всього на 39 посад в регіональному сервісному центрі претендують більше 80 людей. Однак запрошення для проходження екзамену через SMS надіслали лише частині претендентів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!