Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 25 лютого 2016 р.

Поліція поставила ковельчанку на коліна і пирснула в неї сльозогінним газом - ЗМІ

Ковельчанка стверджує у заяві до суду, що пізно ввечері біля Ковельського відділу поліції невідома особа, яка представилась працівницею поліції, скрутила її, поставила на коліна, завдала тілесні ушкодження гумовим кийком та застосувала до неї сльозогінний газ - інформує Kowel.com.ua.
У судовому засіданні адвокат потерпілої Сергій Собковський скаргу підтримав, обґрунтувавши її доводами, додатково пояснив, що на даний час відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за заявою його підзахисної, не внесено ні поліцією, ані прокуратурою.

Прокурор місцевої прокуратури Олександр Омельчук сказав, що заява жінки про побиття перебуває в прокуратурі Волинської області.

На думку слідчого судді міськрайонного суду Ірини Логвинюк, враховуючи доводи заявниці, її адвоката, є підстави вважати заяву такою, що містить об’єктивні дані, які свідчать про ознаки кримінального правопорушення. Судом встановлено, що відділом поліції було безпідставно не вжито заходів, передбачених Кримінально-процесуальним кодексом України, до внесення відомостей про вчинене кримінальне правопорушення до ЄРДР.

Доводи прокурора щодо повної безпідставності скарги, не найшли свого ствердження.

Суд зобов’язав поліцію розпочати досудове розслідування.

Такий випадок трапився у Ковельській поліції вдруге: 22 Лютого цього року це інтернет видання http://kowel.com.ua/news/article/4572/ уже розповідало  у статті "Ковельчанина у поліції побили гумовим кийком", що слідчий судя Ковельського міськрайонного суду Петро Бойчук скаргу на бездіяльність місцевого відділу поліції також задовольнив, а уповноважених осіб зобов’язав внести відповідні відомості до ЄРДР та розпочати досудове розслідування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!