Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 21 лютого 2016 р.

На Майдані в столиці продовжується акція протесту, вже встановлено шість наметів

 • 
КИЇВ. 21 лютого. УНН. Біля столичної стели на Майдані Незалежності вже встановлено шість наметів, люди продовжують акції протесту, яка за словами активістів спрямована на "пошук діалогу з урядом" передає кореспондент УНН.
Другий день на Майдані Незалежності продовжуються акції протесту, де можна побачити як людей в камуфляжі, так і в звичайних активістів. Люди поступово сходяться до сцени, палять буржуйки, п'ють чай та закликають прийти на віче о 5й годині вечора.
При цьому, на Хрещатику знаходяться нацгвардійці та поліцейські. Рух на Крещатику залишається частково перекритим.
Нагадаємо, на Майдані Незалежності 21 лютого між активістами та правоохоронцями сталася штовханина, через фуру зі сценою, яку заблокували правоохоронці.
Раніше повідомлялось, 20 лютого у Києві на Майдані Незалежності триває мирна акція, яка, за словами активістів, спрямована на “пошук діалогу з урядом”. Також на площі почали облаштовувати наметове містечко
Як повідомляв УНН, 20 лютого на головній площі столиці відбулась штовханина між активістами та правоохоронцями.
За словами активістів, правоохоронці не пропускали їх з наметами на Майдан. Спецпризначенці стали кордоном, активісти у камуфляжі почали їх відтісняти. Штовханина тривала кілька хвилин.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!