Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Тусь не пройшов атестацію, ‒ ЗМІ

Начальник ковельської комісії не пройшов атестацію.
Про це пише IA ZIK.
Загалом співбесіду в атестаційній комісії ГУ Національної поліції на Волині не пройшли три заступники начальника облуправління.
Як стало відомо із власних джерел у правоохоронних органах, співбесіду в атестаційній комісії не пройшли три заступники начальника ГУ Національної поліції у Волинській області – Анатолій ПетрушинАнатолій Шумик іОлександр Балицький.
Також на співбесіді провалилися начальник управління кримінальної поліції на Волині Геннадій Єпіфанович та начальник кадрового забезпечення управління Сергій Кондратюк.
Не пощастило і низці очільників райвідділів. Зокрема, не пройшли співбесіду начальник Луцького міськвідділу поліції Ігор Муковоз, Нововолинського міськвідділу Віталій Мархальчук, Маневицького РВ Анатолій Близнюк,  Любомльського РВ Юрій Ліпич, Ковельського РВ Іван Тусь та Рожищенського РВ Олександр Басалик.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!