Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Прапор Україні замайорів на найвищому вулкані планети

Альпіністи підкорили Охос-дель-Саладо
Четверо українських альпіністів підкорили найвищий вулкан світу в Андах на кордоні Аргентини і Чилі. Про це повідомила VIDIA, посилаючись на інформацію учасників експедиції.
Отже, команда у складі Олександра Оришка, Дениса Пескова, Юрія Гаврилюка та Андрія Єрка підкорила Охос-дель-Саладо (висота 6 872 метрів).
Альпіністи з 24 січня перебувають у національній експедиції «Прапор України на найвищих вершинах континентів світу», яка передбачає підйом на найвищу точку Південної Америки – гору Аконкаґуа (6962 м) та найвищий вулкан світу Охос-дель-Саладо. Завершиться експедиція 3 березня.
Нагадаємо, раніше команда альпіністів здійснювала підйоми на Ельбрус (5642 м), Казбек (5033 м), Арарат (5134 м), Монблан (4810 м), Матерхорн (4784 м), Кіліманджаро (5892 м), Деналі (6194 м).

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!