Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 4 лютого 2016 р.

На Волині розпочали атестаційне тестування поліцейських

04.02.2016 | 16:49
Сьогодні, 4 лютого, в Луцьку перші групи співробітників Головного управління Національної поліції у Волинській області взяли участь в атестаційному тестуванні.


Його  проводять з метою об'єктивного і неупередженого з'ясування спроможності поліцейських за професійними та особистісними якостями виконувати службові обов'язки на посадах в апараті Національної поліції України чи органах поліції.Зокрема, тестування передбачає перевірку рівня загальних навичок співробітника, а також рівня знань основних нормативно-правових актів, які регулюють професійну діяльність поліції, наприклад, Конституції України, Закону України «Про Національну поліцію», Кримінального кодексу, Кримінального процесуального кодексу, Законів України «Про оперативно-розшукову діяльність», «Про запобігання корупції».


Проходять поліцейські також і психологічні тести.

Під час тестування поліцейським заборонено користуватись електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним.
З наступного понеділка, 8 лютого, розпочнуть роботу атестаційні комісії. Вони оцінюватимуть професійні та особистісні якості працівників і прийматимуть фінальні колегіальні рішення щодо придатності до служби в поліції. В атестаційних комісіях працюватимуть також і представники громадськості, ЗМІ та правозахисних організацій.



http://www.vl.npu.gov.ua/uk/publish/article/184534

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!