Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Бронежилет - 79,2 тис. грн: скільки коштує втрачене в бою (ДОКУМЕНТ)


За втрату амуніції на фронті бійці сплачуватимуть компенсацію у 10-кратному розмірі. Про це пише начальник прес-служби 1-ї окремої механізованої бригади Захід Влад Якушев. 

 Найдорожче в амуніції бійця - бронежилет - його оцінили у майже 8 тис. грн, кевларовий шолом - 3,3 тис. грн і куртка - 4 тис. грн.

 Однак, якщо ви у бою чи при відступу втратите речі, які вам видала держава, то зобов'язані за власний рахунок компенсувати втрачене у 10-кратному розмірі. Так, за бронежилет доведеться викласти 79,2 тис. грн, кевларовий шолом обійдеться у 33 тис. грн, а куртка у 20,1 тис.


Як такі правила діють в реальності, читайте за посиланням:

http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1553792

 За законом, при демобілізації бійці повинні повернути армії видане майно. Відповідний список містить розцінки вартості речей і скільки потрібно заплатити при їх втраті. 

До слова, програма Дістало! на ICTV у найближчих випусках покаже своє розслідування: скільки і чому бійці мають виплачувати величезні суми за втрачені речі. 

Нагадаємо, з 1 січня в армії підвищили зарплати, тепер вони стартують з 7 тис грн.

Джерело: fakty.ictv.ua

http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1574503

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!