Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 10 лютого 2016 р.

На Волині засудили прикордонника, який у нетверезому стані на смерть збив п'ятьох людей

Прикордоннику Білашу присудили 10 років за життя п’ятьох людей. Засуджений не згідний

середа, 10 лютого, 2016, 14:09 Західна Україна

Десять років за ґратами відсидить волинський прикордонник, який торік навесні збив на смерть п’ятьох людей. Автокатастрофа сталася на шляху Ковель-Ягодин. Легковик, за словами свідків, мчав на великій швидкості. А судмедексперти засвідчили, що чоловік був добряче напідпитку. Та сам водій винним себе не вважає і досі, каже, його підставили.
Про це йдеться у сюжеті програми перших західноукраїнських новин«Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00).


«Звісно буду оскаржувати вирок у апеляційному суді», — заявив після оголошення вироку підсудний Василь Білаш.
Попри  п’ять смертей і два каліцтва родичі обвинуваченого й далі нарікають на вибіркове правосуддя, і твердять про невинуватість Василя Білаша.
«Ми будемо звертатися не тільки в Україні, а й далі в європейський суд. Кінця ще скоро не буде»,— розповіла Марія Білаш, мати засудженого.
«Вважаю, що навіть при повному визнанні вини і частковому відшкодуванні, напевно, міра покарання була б обрана та ж сама. В разі, якщо б були пом’якшуючі обставини, то обрали би м’якшу міру покарання»,— повідомив адвокат, представник потерпілих Віктор Пилипчук.
Батьки загиблих зізнаються: вперше за дев’ять місяців після трагедії зітхнули з полегшенням. Хоча біль від пережитого не вщухає, та нарешті завершилась судова тяганина.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!