Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 1 лютого 2016 р.

У Києві почали готувати керівників для нової поліції

Сьогодні у Києві стартувала освітня програма підготовки майбутніх керівників структурних та територіальних підрозділів для поліцейських-учасників проекту "Лицарі честі"Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Мустафа Найєм.
«Завдання проекту - підготувати керівників середньої та вищої ланки національної поліції, що володіють не просто професійним досвідом, а й знаннями в галузі управління персоналом, кризового менеджменту, а також управління змінами, зовнішніми комунікаціями і репутацією. Окремий акцент в програмі буде зроблений на розвитку лідерських якостей учасників і великому блоці ціннісної та етичної підготовки», - написав він.
Зазначається, що кандидатів відбирали по всій країні - кращих оперативників, слідчих середньої та вищої ланки , співробітників розшуку та аналітичних служб. Потім протягом декількох тижнів вони проходили тестування в Києві. Результати тестів у цих хлопців в 1,5-2 рази вище за всіма показниками. Всі вони, без винятку проходили поліграф (деякі - двічі ), а також тест благонадійності MIDOT . Остаточний відбір проходив під час двох етапів співбесіди - зі спеціальною комісією і потім особисто з Главою національної поліції Хатіей Деканоїдзе .
За його словами, подібні програми існують у всіх країнах, де проходила реформа органів внутрішніх справ або поліції. Починаючи від США і закінчуючи Чехією і Польщею. Як правило, це короткі курси перепідготовки або окрема програма підвищення кваліфікації в рамках Leadership in police.
Підготовкою майбутніх керівників крім профільних фахівців з України, Канади і США більшою мірою займатися цивільні фахівці в області менеджменту, управління персоналом, соціології та громадськими комунікаціями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!