Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 27 лютого 2016 р.

З квітня змінюється процедура реєстрації місця проживання

З квітня 2016 року Державна міграційна служба втрачає функцію реєстрації місця проживання громадян.

Повноваження щодо реєстрації місця проживання та зняття реєстрації передадуть органам самоврядування.
За словами в.о. начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області Володимира Бабунича, передача повноважень, відповідно до закону,  повинна відбутися до 4 квітня 2016 року.
«Територіальні органи Державної міграційної служби до 4 квітня 2016 року мають передати відповідним виконавчим органам сільських, селищних, міських рад картотеки, що складаються з відомостей про реєстрацію у формі картки реєстрації особи та адресної картки», –  зазначив Володимир Бабунич.
Нагадаємо, що 29 грудня 2015 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг». 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!