Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 2 лютого 2016 р.

Перереєстровувати нерухомість з 1 січня не потрібно



Перереєстровувати нерухомість з 2013-го не потрібно. Юристи спростували чутки, що нібито з 1 січня усім доведеться по-іншому оформлювати квартири, будинки та земельні ділянки.
А ось порядок купівлі-продажу справді з Нового Року зміниться. Після оформлення угоди у нотаріуса майно необхідно  зареєструвати на себе. Якщо раніше це робили у  БТІ, то нині будуть нотаріуси або спеціальні державні реєстратори. Оформлення документів у нотаріуса забере один день. Але, якщо у Вас немає кадастрового номера на земельну ділянку, тоді доведеться витратити значно більше часу. 
Андрій Мартин, експерт із земельних питань : " Для тих громадян, які не мають земельних ділянок, зареєстрованих у земельному кадастрі . Спершу треба буде звернутися до землевпорядної організації, замовити технічну документацію з землеустрою, встановлення меж ділянки в натурі на місцевості,  земельній ділянці буде присвоєний кадастровий номер, а вже після цього можна буде реєструвати на неї 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!