Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Спостережна комісія акцентувала на важливості профілактичної роботи з особами, які відносяться до “групи ризику”

Днями відбулось чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Ковельської міської ради, на якому розглядались питання, що стосувалися роботи дільничних офіцерів поліції з особами, засудженими до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, з громадянами, звільненими з місць позбавлення волі, та з правопорушниками, які вчинили насильство в сім'ї. Начальник сектору превенції Ковельського відділу поліції Петро Соловенюк повідомив присутнім, що станом на перше січня нинішнього року на обліку перебуває 389 осіб, звільнених з місць позбавлення волі - повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради

З метою посилення контролю за поведінкою і способом життя раніше судимих спільно з іншими компетентними службами проведено цільові операції “Нагляд”, в ході яких встановлено 23 адміннагляди та оформлено 379 адмінпротоколів.
 

У 2016 році на облік як сімейні дебошири взято 522 громадяни, всього у цьому реєстрі - 540 таких людей, з них - майже 80 жінок. До адміністративної відповідальності притягнуто 787. Кількість злочинів на побутовому грунті торік зменшилась (два проти чотирьох в 2015 році).
Петро Анатолійович наголосив, що у зв'язку зі скороченням штатної чисельності дільничних офіцерів збільшено навантаження на одного правоохоронця. Питання проведення профілактики з особами цієї категорії перебуває на постійному контролі.


Було заслухано заступника начальника Ковельського міськрайонного відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Маргариту Чуль, котра поінформувала про проведення профілактичної роботи з засудженими до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, і які відносяться до «групи ризику». На засіданні були заслухані особи, віднесені до цієї категорії, їм надано консультації стосовно офіційного працевлаштування, лікування, оформлення субсидій та інших видів допомог.
Голова спостережної комісії Віра Федосюк дала доручення відповідальним членам комісії стосовно активізації профілактично-роз'яснювальної роботи з окремими громадянами, які відносяться до “групи ризику”.

Жанна Вельма, секретар комісії

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!