Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 14 лютого 2017 р.

Волинянин убив дівчину щоб не віддавати 300 гривень боргу


Резонансна справа стосовно убивства молодї жінки в Ковелі - знову в суді першої інстанції.


Про це йдеться у відеосюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, у Ковелі, ще у жовтні 2015 року в лісосмузі знайшли тіло молодії жінки. Як з’ясували поліціянти, її вбив 30-річний місцевий житель, який раніше був судимий за крадіжки. Мотив вбивства - борг у 300 гривень.

Жінка займалася продажем речей через інтернет. Зловмисник, щоб не повертати гроші, заманив її у лісосмугу, завдав декілька ножових поранень, від чого та померла. Злочинець накрив тіло гілками та поліетиленовим пакетом та втік з місця трагедії.

Убита дівчина – немісцева, з Полтавської області, ніде не працювала та не навчалася. У Ковелі проживала з місцевим мешканцем, бійцем АТО, якийна моменттрагедії перебував на Яворівському полігоні.

Ковельський районний суд засудив обвинуваченого Анатолія Ковальчука до довічного ув’язнення. Апеляція відправила справу знову у суд першої інстанції. Нині слухання справи перенесли, а вже на найближчому засіданні допитуватимуть свідків.

«Суд першої інстанції в Ковелі виніс обвинуваченому вирок, що передбачає довічне ув’язнення. Апеляційний суд скасував цей вирок. Зараз – буде повторний розгляд справи Луцьким міським судом», - розповів адвокат обвинуваченого Ярослав Гандзюлевич.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!