Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 1 лютого 2017 р.

Поліція півтора року шукає афериста, пов’язаного із земельним «дерибаном» у Ковелі

Провладна більшість у Ковельській міській раді у липні 2015 року надала ковельчанину Миколі В. дозвіл на складання проекту землеустрою на земельну ділянку, площею 1000 квадратних метрів, по вулиці Княгині Ольги. Дізнавшись про це із засобів масової інформації останній письмово заявив, що нічого не знає про ділянку і не писав жодних заяв.
Хто ж тоді написав за нього заяву? Журналістам стало відомо, що сусідом Миколи В. є депутат міської ради Юрій Оксенюк, а проект рішення на сесію подала Наталія Бенесько (обоє – з фракції ВО «Батьківщина»).
«А що ви робите? Ваші підлеглі, що роблять? І «дєятєлі», які знаходяться в цьому приміщенні? Якщо чоловік каже, що він не писав заяву на землю. Хто тоді написав? І ви берете і підтасовуєте документи! Не ви особисто. І не наказавши, хто ту корупцію затіяв тут. Земельна ділянка там 10 тисяч доларів коштує. Не знаєте? То навіщо ви сюда ходите, Віра Іванівна?» – давав чортів владі голова громадської ради при міськраді Микола Печенюк на одному із засідань у вересні 2016 року.
«Бо я маю повноваження депутата міської ради», – сказала, як відрізала, секретар міськради Віра Федосюк.
Опозиційний до «біло-сердечної» влади депутат міськради минулого скликання В’ячеслав Шава добився таки, щоб за цією аферою було відкрито кримінальне провадження, але міліція-поліція весь цей час «маринувала» ту справу.
І ось нещодавно слідство «прорвало»! Старший слідчий відділу поліції Олег Павлюк, за погодженням з процесуальним прокурором Анною Антонюк, вніс до суду клопотання про надання дозволу на тимчасовий доступ до документів, які містять охоронювану законом таємницю.
У клопотанні слідчий вказує, що для встановлення наявності або відсутності складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України, необхідно провести почеркознавчу експертизу, у ході якої встановити, зокрема, чи виконано рукописний текст та підпис у заяві про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, поданої на ім’я міського голови Олега Кіндера від імені Миколи В. чи іншою особою 23 червня 2015 року через ЦНАП виконкому Ковельської міської ради. Слідчий також хоче отримати можливість тимчасового вилучення документів для направлення за місцем проведення почеркознавчої експертизи.
Заслухавши слідчого, перевіривши надані матеріали та дослідивши докази, вислухавши думку прокурора, слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська клопотання задовольнила.
Це справжній прорив у кримінальному провадженні за №12015030110001118, яке відкрито 9 вересня 2015 року! Як же довго слідство йшло до такого кроку. Віват ковельській службі пінкертонів! Варто залучити до розслідування також екстрасенсів, бо від них було би більше користі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!