Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 7 лютого 2017 р.

ШОК! У субсидіантів перевірятимуть все: від наявності дорогих речей до складу холодильника

Українцям, які отримали соціальну знижку від держави на оплату комунальних послуг у вигляді субсидії, влаштують ретельну перевірку соціальні інспектори.
Відтак, перевірятимуть все: від наявності дорогих речей до складу холодильника, і не виключено, що після такої перевірки більшість громадян не зможуть користуватися субсидією й надалі.
За словами експертів, найбільш ретельну перевірку пройдуть матері-одиначки, що свідомо не реєструють шлюб і при цьому користуються соцдопомогою.
«Уявіть собі ситуацію, що чоловік і жінка живуть разом, ведуть спільне господарство, у них народжується дитина, але вони не реєструють шлюб офіційно. При цьому така жінка сьогодні спокійно оформляє статус матері-одиначки та отримує допомогу від держави», — повідомила юрист Тетяна Бондаренко у коментарі kp.ua
Повідомляється, що перевірятимуть доходи, які родина може отримувати від родичів, котрі перебувають на заробітках за кордоном.
«Другий варіант — людина ніде офіційно не працює, а сам відправився в Польщу або Росію на заробітки. Природно, ці доходи ніде не фігурують. Я не здивуюся, якщо соціальний інспектор буде перевіряти не тільки матеріальний стан отримувачів субсидій, але і буде опитувати сусідів, довідуючись, хто з ким живе, чи є у них спільні діти, не поїхав хтось із сім’ї на заробітки», — пояснює Бондаренко.
Юрист упевнена, що двозначних ситуацій може виникнути дуже багато, адже кожного разу соцінспектору доведеться пояснювати, чому той чи інший член родини виїхав за кордон.
Найбільше, зазначає Бондаренко, можуть постраждати ті громадяни, які неофіційно здають в оренду квартири чи будинки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!