Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 25 січня 2018 р.

Адміністрація Ковельського Госпрзрахункового ринку збільшує орендну плату із 48 до 70 гривень в місяць за 1 кв. м торгового місця, облаштованого підприємцями за власні кошти?


      23 січня 2018 року у Ковельському міському культурно-просвітницькому центрі на своє перше засідання в новому році, зібралась   Громадська рада при Ковельській міській раді.
   В порядку денному стояло питання щодо проблем підприємців з адміністрацією ринку.
    Питання не нове й полягає в тому, що адміністрація ринку в котрий раз, в односторонньому порядку, без будь-яких обґрунтувань та пояснень  збільшила орендну  плату за кожний квадратний метр торгового місця з 48 до 70 гривень в місяць.
      Підприємці звертаються до влади, до громадської ради, щоб їм допомогли розібратися у тому, що вплинуло на  суттєве збільшення орендної плати для підприємців, які торгують на ринку, платять податки, орендну плату і в той же час працюють в жахливих умовах.
  Підприємцям, які не погоджуються з підвищенням орендної плати і відмовляються укладати договори, адміністрація ринку надсилає попереджувальні «листи щастя», що у разі не підписання договору в десятиденний термін, їхні контейнери   будуть виставлені за межі ринку.
    На засіданні Громадської ради були присутні начальник відділу економічного розвитку та торгівлі  Долінський Михайло Леонідович та його заступник Барна Лілія Андріївна, які пояснили присутнім, що вони дуже б хотіли допомогти підприємцям, але… - «Адміністрація Ковельського госпрозрахункового ринку  порядно виконує умови договору, вчасно вносить орендну плату, а тому, вони не можуть втручатися у відносини підприємців і адміністрації ринку".
   В той же час Лілія Андріївна повідомила, що на початку цього року, після зустрічі з підприємцями, вона особисто надіслала листа до обласного керівництва з вимогою надіслати їй калькуляцію щодо ціни торгового місця, так як для підприємців ця інформація є засекреченою.
   На засіданні громадської ради вирішили повернутись до обговорення даного питання після того, як будуть зібрані відповідні документи.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!