Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 28 червня 2011 р.

ВІТАННЯ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ














Волинська правозахисна група 
Свідоцтво про реєстрацію № 627,  Головне   управління юстиції у Волинській області. Волинська обл.,  м. Луцьк, проспект Відродження,   47 ,  к. 22.  Тел. 0677228455
_____________________________________________________

В.Януковичу  - Президенту України гаранту дотримання прав людини в Україні  
Н. Корпачовій - Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини  
В. Пшонці -  Генеральному прокурору України
Б. Клімчуку - Голові Волинської державної адміністрації
П. Філюку - Голові  апеляційного суду Волинської області
С. Панасюку - Судді Рожищанського  міськрайонного суду           
                                            
                               В  І  Т  А  Н  Н  Я

З нагоди Дня Конституції України  та 5 річниці з початку  захисту права  волинян  А.Воробей,  І.Зеленяка та В.Репецького   в судах області,  вітаємо Вас – «захисників  прав та законних інтересів конституційних прав громадян України».

Нюрбенгський процес,  під час якого було розглянуто справи більше двох десятків  посадових осіб фашистської Германії про  злочини    скоєні протягом 5 років Другої світової війни,  відбувся протягом  О Д Н О Г О  року.

П я т и й   р і к суди Волинської області не можуть дати оцінки фальсифікованій справі проти молодих українців. Ми уявляємо титанізм роботи,   яка  здійснюється в інтересах Конституції та прав українців  посадовими особами нашої держави , які мужньо та самовіддано захищають конституційні наші права.

Ми вважаємо, що кожна причетна особа до цієї справи, повинна бути нагороджена  званням «Заслуженого захисника Конституційних прав громадян»  та «Героя України»  і  отримати  обов’язково добавку до заробітної плати та підвищену пенсію.    Особливо Ніна Корпачова, яка ні на одне звернення з двох десятків  по цій справі,  належним чином не відреагувала.

Не менше.

                             За дорученням  членів групи

Заступник голови                                  Микола Нікітюк

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!