Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 24 липня 2011 р.

ЧИ МОЖЕ, обо ЧИ ХОЧЕ ЗАХИСТИТИ МІЛІЦІЯ ГРОМАДЯНИНА ВІД ЗЛОЧИННИХ ДІЙ ...МІЛІЦІЇ?


http://artushenko.blogspot.com/2011_02_01_archive.html

Тоді, я запрошую Вас почитати їхні відповіді з майже детективної,ними ж створеної події злочину про наркотики на наполегливі заяви гр. Стасюк Галини Миколаївни про порушення кримінальної справи стосовно осіб, які ті наркотики (450грам) за попередньою змовою з її колишнім чоловіком Стасюк Миколою Федоровичем їй підкинули, вилучили і щоб не загриміти за грати самим - сфальсифікували висновок експерта, попередньо замінивши наркотичну речовину на чай.  
Цими оприлюдненими  документами я хочу розвіяти міф ковельської прокуратури про те, що начебто нічого не було, нічого не сталося, а Галина Миколаївна, я та співробітники вищестоящих установ зводимо наклепи на чесних і порядних ковельських міліціянтів.
  
Постанову ДІМ Ковельського МВ УМВС України у Волинській області лейтенанта міліції Ходачинського П.В. від 22 лютого 2011 року, погоджену начальником  СДІМ Ковельського МВ УМВС України у Волинській області підполковником міліції Макаренко І.І. та затверджену начальником   Ковельського МВ УМВС України у Волинській області  (по обслуговуванню міста та району) полковником міліції Дубій М.М. Галина Миколаївна оскаржила прокурору Волинської області Гілю А. І.,  який, ознайомившись з усіма наданими йому документами наказав своїм заступникам терміново витребувати з Ковеля матеріали справи і прийняти законне рішення.

Заступник прокурора Волинської області спрямував матеріали справи до Ковельської міжрайонної прокуратури з вимогою до 30 червня 2011року провести додаткову перевірку і прийняти законне рішення в порядку статті 97 КПК України. Галина Миколаївна уже отримала постанову від 30 червня 2011року з законно прийнятим рішенням: стосовно неї та її сина 

відмовлено в порушенні кримінальної справи на підставі ч. 2 ст. 6 КПК України (за відсутності в діянні складу злочину), затверджену начальником Ковельського МВ полковником міліції Дубій М.М., от тільки чомусь ця постанова надіслана Стасюк Г. М. та Кулику В. Я. аж ...21червня 2011року... Скажете що такого бути не може? Але в супровідному листі є вихідний номер і підпис Дубія М.М..., а начальник знає що підписує...
Правда, на виконання вказівок прокуратури області про проведення додаткової перевірки в порядку ст. 97 КПК України стосовно посадових осіб Ковельського МВ УМВС України: начальника МВ Дубія М.М., екс. начальника ВДІМ Макаренка І.І. та дільничного інспектора Турубари О.А. - ковельська міжрайонна прокуратура рішення приймати не поспішає, або ж не поспішає повідомити своє рішення Стасюк Г. М.      

Крім того, заступник прокурора області В. Невірець надіслав мені іще один досить цікавий документ, в якому  (я дякую йому за це) назвав речі своїми іменами, тобто відобразив "копітку роботу" ковельської міліції і прокуратури, їхнє відношення до законів, реагування на зареєстровані заяви про злочини.
Як я вже повідомляла,  я подала заяви про злочин до Ковельської міліції та прокуратури за фактом незаконного вторгнення на мою сторінку в соціальній мережі "Однокласники"  шляхом підбору паролю та зміни  даних в моєму профілі  дільничним інспектором Ковельської міліції Турубара О.А.   
Однак ковельські  правоохоронці перевірок моїх заяв не проводили, а тому і постанов ніяких  не виносили.
 Про результати додаткових перевірок та прийняті остаточні процесуальні рішення, вжиті заходи реагування з боку ковельської міжрайонної прокуратури - тиша, хоча прокуратура області визначила строк до 30 червня 2011року.
 Але все залишається по старому...  ДОКИ?

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!