Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 14 грудня 2016 р.

Голова Громадської ради при Ковельській міській раді Микола Печенюк отримав відповідь від Юлії Тимошенко.

28 жовтня 2016 року голова Громадської ради при Ковельській міськраді Микола Печенюк надіслав звернення голові депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України Юлії Тимошенко з проханням втрутитися та дати оцінку правовій та морально-етичній поведінці ковельського міського голови та очільника Волинської обласної парторганізації «Батьківщини» Олега Кіндера.
Голова Громадської ради при Ковельській міській раді Микола Печенюк отримав  відповідь від Юлії Тимошенко. Нижче подаю повний текст відповіді, а також її копію.

 "Шановний Миколо Васильовичу! 

Хочу висловити Вам щиру подяку за небайдужість до життя і проблем рідного міста. Переконана, що ефективна співпраця влади з громадськими організаціями є невід’ємною умовою успішної роботи будь-якої владної структури, зокрема міської влади. 

У зв’язку з вищевикладеним, керівництвом партії уважно розглянуто Ваше звернення щодо ситуації у відносинах між Громадською радою м. Ковеля і міським головою. Зважаючи на зазначені у Вашому листі факти і пропозиції, міському голові Кіндеру О.О. доручено провести зустріч із представниками Громадської ради м. Ковеля з метою налагодження співпраці, спрямованої на користь громади м. Ковеля, та вирішення її проблем".

Ковельський міський голова Олег Кіндер довго не роздумував і миттєво зреагував на доручення Юлії Тимошенко, а саме: днями має намір провести збори Громадської ради ... при ковельському міському голові...

Одразу звертаю увагу на те, що Громадська рада при ковельському міському голові припинила свою роботу у грудні 2015 року, а тому, протягом року не збиралась на збори (засідання) ні одного разу. 

В який спосіб і з посиланням на який закон, в тому числі - з якою метою, має намір реанімувати Громадську раду при ковельському міському голові Олег Кіндер - знає лише він.

1 коментар:

  1. Ще в 2014 р. адвокат Д представляла інтереси Устимчука М.С., якого зараз звинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень, які потягли 11.09.смерть потерпілої. Ще в 2016 його дружину і неповнолітню дочку з їх батьківської хати виписав суд , без надання житла. Користуючись інформацією, Демчук, з Віркою Сарапіною організовують удочеріння 12 літньої Насті, незважаючи що є бабуся, повнолітня сестра, рідна тітка... З метою заволодіння пенсією померлої, та отриманням опікунських, а в подальшому і будинку, батька.Ретивий любитель малолітніх-Кирило Косцьовят, ні Гугу, про шахрайські дії "кормильців" - Ніни та Вірки...
    Пес не гризе кормящу руку...

    ВідповістиВидалити

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!