Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 22 грудня 2016 р.

Галина Артюшенко про декларацію ковельського мера Олега Кіндера: Громадська рада звертається до НАБУ, Генпрокуратури та СБУ

Мер міста Олег Кіндер на сьогоднішній сесії міської ради отримав черговий політичний «ляпас» від громадської ради «при депутатах», створення якої сам же й ініціював.
На пленарному сесійному засіданні депутат з фракції ВО «Батьківщина», учасник АТО, «кіборг» Сергій Янок передав слово для виступу секретарю цієї ради Галині Артюшенко (на фото), яка порушила тему електронних декларацій Олега Кіндера, його заступників Михайла ГетьманаАндрія ТовстигиІгоря Прокопіва та керуючого справами Володимира Бойка, публічно відмовившись звертатися до мера словом «шановний».
Як заявила Галина Олексіївна, у газеті «Волинські новини» було повідомлення про те, що на сайті Єдиного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відсутні електронні декларації вищевказаних чиновників. У нашому виданні теж з’явилася публікація «Про декларацію Кіндера запитали в Нацагентства з питань запобігання корупції».
«На засіданні громадської ради при Ковельській міській раді, яке відбулося 21 грудня, тобто вчора, на яке були запрошені ви і ваші заступники і з огляду на те, що в порядку денному стояло розгляд питання щодо неподання е-декларації вами і вашими заступниками, то я можу впевнено заявити, що ви не прийшли на засідання громадської ради саме з цих підстав», – мовила до Кіндера пані Артюшенко.
Громрада прийняла рішення звернутись в найширше коло інстанцій, а саме: НАБУ, Генеральну прокуратуру та СБУ з тим, щоб вони надали інформацію про те, які вжиті заходи реагування щодо ковельського мера і його підлеглих за неподання електронних декларацій.



Олег Кіндер, який морщився у президії, слухаючи Галину Артюшенко, не став відразу коментувати її виступ. Лише хвилин через п’ять він сказав, що не порушував норм чинного законодавства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!