Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 17 березня 2017 р.

Кіндер не прийшов до суду в справі по «кнопкодавству»


У Ковельському міськрайонному суді розпочався розгляд адміністративного позову депутата міської ради від «УКРОПу» Галини Стасюк до мера міста Олега Кіндера про визнання дій останнього протиправними.
Як вже повідомляло наше видання, Галина Стасюк стверджує, що під час пленарного сесійного засідання міської ради 2 лютого 2017 року Олег Кіндер проголосував за секретаря ради Віру Федосюк.
На попереднє судове засідання міський голова не прийшов, надіславши суду клопотання з проханням перенести справу через те, що він перебуває у відрядженні. Кажуть, ніби, після того як в ЗМІ оприлюднили інформацію про складений поліцією протокол про несвоєчасне подання Олегом Кіндером електронної декларації, його вже кілька днів немає на роботі.
Галина Стасюк та захисник її інтересів, секретар громадської ради при Ковельській міській раді Галина Артюшенко підтримали перенесення справи.
Суддя Ірина Логвинюк призначила судове засідання на 10 годину 6 квітня.
На суд прийшли депутат міської ради від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят, голова Громради при міськраді Микола Печенюк, громадські активісти Олена МісюраСергій Котік та інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!