Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Мер Ковеля не прийшов до суду, де його мали судити за декларацію

Натомість міський голова Олег Кіндер надіслав головуючому по справі судді Петру Бойчуку клопотання про те, що він не може взяти участь в судовому засіданні, бо відбуває у відрядження до Верховної Ради України «для вирішення поточних питань терміном на один день».
Мер також подав копію розпорядження про своє відрядження, видане 30 березня. При цьому суддя оголосив, що судову повістку Олег Кіндер отримав ще минулої п’ятниці, 24 березня.
Прокурор відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури Волинської області Надія Артиш заявила, що слід перенести засідання, оскільки, відповідно до статті 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення, в суді передбачена обов’язкова участь особи, яка притягується до адміністративної відповідальності.
Суддя Петро Бойчук ухвалив відкласти розгляд справи до 10 години 30 хвилин 12 квітня.
«Це однозначно неповага Кіндера до суду», – сказав після завершення засідання голова громадської ради при Ковельській міськраді Микола Печенюк.
Разом з ним на суд також прийшли депутати міської ради з фракції «УКРОП» Ігор ПінісГалина Стасюк та Володимир Косцьов’ят, секретар Громради Галина Артюшенко та інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!