Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 5 квітня 2017 р.

Відтепер перетинати кордон буде непросто

Від п’ятниці, 7 квітня, усі особи, які перетинають зовнішні кордони Євросоюзу будуть підлягати особливо ретельній перевірці.

Про це повідомляє Район.Володимир-Волинський з посиланням на Прикордонну службу Польщі.

Європейський парламент і Європейська комісія посилили правила Шенгенського прикордонного кодексу, що стосуються перетину зовнішніх кордонів.

Відтепер всі особи, які перетинають зовнішні кордони, будуть перевірятись ретельніше.

Зміна правил Шенгенського кодексу про кордони накладає на всі держави-члени обов’язок ретельно перевіряти кожну людину, що в'їжджає на територію Шенгенської зони або виїжджає з неї. Поправка до Шенгенського кодексу є реакцією ЄС на терористичну загрозу у Європі.

Досі усі громадяни країн-членів ЄС підлягали спрощеній перевірці.

Але, як зауважує Прикордонна служба Польщі, за кілька днів кожна людина, яка перетинає зовнішній кордон у всіх пунктах пропуску – автомобільні, піші, морські порти і аеропорти, буде ретельно перевірятись.

Посилення перевірок вплине на тривалість перетину кордону і може її збільшити, попереджають прикордонники та обіцяють мінімізувати негативні наслідки такого нововведення.

Зрозуміло і логічно, що причиною для таких новацій став нещодавній теракт, котрий відбувся у Луцьку щодо Генконсульства Республіки Польща.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!