Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Волинський обласний ліцей. Посвята в ліцеїсти. 14 жовтня 2016 року




На Театральному майдані Луцька відбулася урочиста посвята учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Посвята відбулася у середу, 14 жовтня.

Привітали ліцеїстів Луцький міський головаМикола Романюк, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова Волинської облради Валентин Вітер, голова Братства ветеранів ОУН-УПА Василь Кушнір, боєць полку «Азов», випускник ліцеюСергій Мерчук, владика Волинський і Луцький Михаїл тощо, - інформує Волинське агентство розслідувань.

На площі зібралися також батьки ліцеїстів та чимало лучан.

Володимир Гунчик привітав усіх присутніх із святом Захисника України.

«Символічно те, що сьогодні Покрова пресвятої Богородиці накриває голови наших бійців надаючи їм наснаги, відваги і мужності», – зазначив губернатор, та додав, що дуже приємно, що сьогодні поруч стоять ветерани УПА та ті, хто боронив наш спокій на Сході України.

Присутні побажали ліцеїстам завжди перебувати під захистом Богородиці, а воювати лише за серця дівчат.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!