Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 12 жовтня 2016 р.

У Києві вступило в силу рішення про заборону нічного продажу алкоголю

Газета "Хрещатик" у середу, 12 жовтня, опублікувала рішення Київської міської ради про заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в стаціонарних об'єктах торгівлі, крім закладів ресторанного господарства, з 23:00 до 10:00.

Після офіційного опублікування рішення вступає в силу.
У документі наголошується, що покупців повинні інформувати про прийняття даного рішення. Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА зобов'язаний ознайомити з рішенням всіх суб'єктів підприємницької діяльності на території Києва та здійснювати контроль за його виконанням.

Головному управлінню МВС України в Києві рекомендовано посилити контроль щодо недопущення розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на вулицях, в парках, громадському транспорті.
Контролюючі органи повинні звертатися до органів ліцензування щодо позбавлення ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями суб'єктами господарювання в разі порушення заборони, встановленого даним рішенням.

повідомлялося, 22 вересня Київська міська рада прийняла рішення про заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в стаціонарних об'єктах торгівлі (магазинах і торгових мережах) з 23:00 до 10:00 - з метою зниження рівня вживання алкоголю та зменшення кількості злочинів, скоєних в стані алкогольного сп'яніння.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!