Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 22 жовтня 2016 р.

Фіскальна служба повідомила про штрафи для водіїв

Державна фіскальна служба України найближчим часом має намір посилити контроль за автомобілями іноземної реєстрації, які знаходяться на території України в режимі тимчасового ввезення або транзиту.
"Податківці" планують проводити спільні рейди з патрульної поліцією і застосовувати до порушників заходи, передбачені законодавством. Які? Про це в ДФСУ повідомили AUTO-Consulting в офіційній відповіді прес-служби, повідомляє AutoMotoClub.info.

Зокрема, з числа працівників митниць та патрульної поліції будуть сформовані мобільні екіпажі, які будуть контролювати основні дороги на предмет виявлення порушників митного законодавства. У разі їх виявлення, до них будуть застосовуватися наступні заходи:

Згідно ст. 481 МК України за перевищення допустимого терміну тимчасового ввезення транспортного засобу не більше, ніж на 3 доби - передбачений штраф 850 грн.

За повторне порушення цього пункту на строк від 3-х до 10 діб - вже покладений штраф 5100 грн.

За порушення строку ввезення більше 10 днів, згідно ч. 3 ст. 481 МК України буде виписаний штраф вже у 17000 грн.

Крім того, співробітники митниць при виявленні фактів використання автомобілів у режимі "тимчасового ввезення", за яким передбачено пільговий режим в інших цілях, можуть застосувати положення ст. 485 МК України, яка передбачає штраф у розмірі 300% несплачених митних платежів.

А в разі порушення термінів режиму "транзиту" ст. 95 ТК України в'їхав і катається та ненадання відповідних документів в належні терміни і в'їхав недоехал, застосовуються вже такі заходи (штраф) згідно ст. 470 МК України:

Перевищення строків на 1 добу - 170 грн;
Перевищення строків від 1 до 10 діб - 3400 грн;
Перевищення строків більше 10 днів - 8500 грн.

Таким чином, використання автомобіля іноземної реєстрації, за межами законодавчого поля на території України може обійтися дуже дорого.
 

По материалам: autotheme.info
Другие новости по теме:

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!