Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 19 жовтня 2016 р.

Терпець урвався! В Україні пройдуть акції протесту

В четвер в 11 містах України пройдуть масові акції протесту. Збиратимуть підписи за Маніфест – звернення до президента і уряду з вимогами знизити комунальні тарифи.
Життя показує, що влада не боїться критики експертів і опозиційних політиків, засудження «європейських партнерів», невдоволення в соціальних мережах і навіть судових позовів.
Про це заявив народний депутат України, харків’янин Євген Мураєв, передає Корупція.Інфо.
«Тим більше що тепер вона контролює всі суди. Єдине, що дійсно вселяє їй страх, – масовий протест. Як вогню вона побоюється соціальних заворушень і масштабних акцій непокори. Тому заздалегідь намагається залякати або натиснути на свідомість, поширюючи «соціальні ролики», де небідні люди пояснюють, навіщо переплачувати за те, що за Конституцією і так належить народу, «патріотично», – зазначає нардеп.
«У найближчий четвер, 20 жовтня, доведеться показати їй, що ми думаємо інакше. У Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Хмельницькому, Львові, Херсоні, Вінниці, Житомирі, Маріуполі, Сумах пройде акція руху «Тарифний опір», створеного, щоб об’єднати зусилля людей. Прийдіть і підпишіть Маніфест – звернення до президента і уряду з вимогами знизити комунальні тарифи. Адреси розташування наших наметів можна знайти на сайті акції, в розділі «Рух», – вказує він.
«Ми хочемо донести уряду і президенту одну просту річ: люди не зобов’язані віддавати останнє за примхою влади і олігархів. Український газ – власність народу. Найслабші повинні бути захищені», – також звертає увагу парламентарій.
«Ми не просто проведемо одну акцію. Ми будемо боротися, поки не доб’ємося результату», – резюмує Євген Мураєв.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!