Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Як отримати кредит на утеплення з відшкодуванням

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив заступник директора департаменту Держагентства з енергоефективності та енергозбереження Роман Марецький, передаєУНН.
Цією програмою вже скористалися 398 ОСББ та 145 тисяч фізичних осіб.
Програма сприяє ОСББ проводити енергоефективні заходи в будинках. Якщо мова йде про становлення чи заміну не газового і не електричного котла, то держава компенсує 20%, але не більше 12 тисяч гривень. Людям, що отримують субсидії розмір компенсації сягне 35%, що також повинно бути не більше 12 тис. гривень.
"Якщо ж людина проживає в тому ж безпосередньо приватному будинку або багатоквартирному будинку, які хочуть застосувати заходи енергоефективності, то у нас передбачено 35% відшкодування, але не більше 14 тис. грн, або для ОСББ можливі комплексні заходи і тоді можна отримати 40% відшкодування, але не більше 14 тис. на одну квартиру. А якщо там є субсидіанти, то вони можуть отримати навіть до 70% відшкодування"., - пояснив Марецький.
Уся інформація про програму "теплого" кредиту доступна на сайті Держенергоефективності.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!