Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 3 квітня 2017 р.

СПРАВЕДЛИВІСТЬ Є. ЗА НЕЇ ВАРТО БОРОТИСЯ!

Сьогодні колегія Львівського апеляційного адміністративного суду розглянула апеляційну скаргу невідомого гр. Ковальчука Олега Володимировича на постанову Ковельського міськрайонного суду від 01.02.2017 року, у справі за його адміністративним позовом до Ковельської міської ради та учасника АТО Савлука Івана Івановича про визнання недійсним та скасування  рішення Ковельської міської ради.

Ковельський суд відмовив Ковальчуку О. В. в задоволені позову, а тому, останній подав апеляційну скаргу до Львівсвького апеляційного адміністративного суду, в якій просив скасувати вказану постанову  та прийняти рішення на його користь.

     Нагадаю, Ковельська міська влада відмовляла учасникам АТО, в тому числі і Савлуку І. І. у виділенні земельних ділянок з підстав їх відсутності.

       Однак, гр. Ковальчук О. В., якимось дивним чином віднайшов собі вільну земельну ділянку площею аж десять соток у досить хорошому місці по вул. Королеви Бони у м. Ковелі і підготував документи на сесію міської ради. Це така версія викладена у позовній заяві Ковальчука.

     Насправді, ні депутатам, ні суду вказана особа невідома, адже, проект рішення на сесію підготував особисто начальник відділу земельних ресурсів Логвінов Вадим Григорович, а інтереси Ковальчука О. В. у Ковельському міськрайонному суді представляв адвокат Клімук Олександр Сергійович, якого в апеляційній інстанції змінив адвокат Ковальчук Василь Сергійович. 

      На пленарному засіданні заява Ковальчука О. В. не знайшла підтримки у депутатів, в той час, як більшість депутатів проголосували за надання даної спірної ділянки учаснику АТО Івану Савлуку.

    Після закінчення розгляду справи у Ковельському суді заступник голови Волинської облдержадміністрації СЕРГІЙ КОШАРУК сказав: - СПРАВЕДЛИВІСТЬ НА НАШОМУ БОЦІ.

   Сьогодні ці слова підтвердив Львівський апеляційний адміністративний суд, який відмовив Ковальчуку О. В. у задоволенні його апеляційної скарги і залишив постанову Ковельського мвськрайонного суду без змін!!!

   То ж вітаю з перемогою всіх, хто підтримав АТОвця Івана Савлука, а саме: депутатів, бойових побратимів, волонтерів, громадських активістів, журналістів! 

СЛАВА УКРАЇНІ !


ГАЛИНА АРТЮШЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!