Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 4 січня 2013 р.

Ковельчанка воює з міліціонерами, які підкинули їй у квартиру наркотики

10 лютого 2013 року виповниться  два роки, як в оселю ковельчанки Галини Миколаївни Стасюк під час проведення несанкціонованого огляду, співробітниками міліції було підкинуто пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження масою 462,26 г.

http://www.volynpost.com/news/9652-kovelchanka-voyuie-z-milicioneramy-iaki-pidkynuly-ij-u-kvartyru-narkotyky

http://www.volyn.com.ua/?rub=33&article=0&arch=1332


http://artushenko.blogspot.com/2011_02_01_archive.html

Експертним дослідженням від 17 лютого 2011 року було встановлено, що вилучена і надана на дослідження подріблена речовина рослинного походження являє собою особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено - канабіс. Маса канабісу в перерахунку на висушену речовину складає 395,02г.

Однак, кримінальну справу стосовно Галини Миколаївни та її сина не порушили, а це означає, що одразу, негласно було встановлено - яким чином потрапила наркотична речовина  в оселю. 

 Галина Миколаївна не злякалась  тиску який чинився на неї та її сина, звернулась із скаргами у всі вищестоящі органи, звідки посипались одна за одною перевірки. Справа стала резонансною, а тому, ковельські міліціянти  почали вживати певні заходи для виходу із ситуації що плачевно почала складатися проти них, почали замітати сліди, вдаючись до небачених фальсифікацій.

Щоб приховати наявність канабісу у підкинутій речовині комусь прийшла в голову "ідеальна" ідея про підміну висновку експерта та самої речовини, а тому, 22 лютого 2011 року  працівник БНОН Ковельського MB Сахарук О.Б.  сам особисто відвіз на повторну експертизу пакет з рослинною речовиною зеленого кольору з  ...характерним запахом   м’яти. У супровідному листі було вказано той вихідний номер, за яким доставлявся перший пакет, а також повідомлялося що дана рослинна речовина була  вилучена у Галини Миколаївни під час огляду її помешкання 10 лютого 2011 року. За три години було видано  експертний висновок у якому  експерт вказав, що дана речовина є не наркотичною. Через деякий час  у приміщенні Ковельського МВ м'яту спалили, про що склали відповідних акт.

         А де подівся канабіс?

     Читаючи пояснення співробітників міліції стає очевидним, що випари  наркотичної речовини, захованої у приміщенні міліції,  почали негативно впливати на пам'ять міліціянтів, бо вони навіть стали забувати: хто і кому дав висновок експерта, де подівся сам пакет з канабісом який повернувся з експертизи, а ще страшніше - міліціянти перестали впізнавати один одного!!!

 Водій-співробітник СРЗ Ковельського MB Шульга М.С. каже, що 21.02.2011 року, коли він у справах був у Луцьку, до нього на мобільний телефон зателефонував працівник БНОН Ковельського MB Сахарук О.Б.  і попросив заїхати в НДЕКЦ і забрати висновок з речовим доказом, що знаходився там на дослідженні. Шульга М.С. отримав висновок та пакет з речовим доказом, розписався у журналі про отримання, а прибувши до Ковельського МВ усі речі передав Сахаруку О. Б.  
В свою чергу Сахарук О.Б  в своїх поясненнях каже що він такої особи навіть не знає. 
Це навіть не смішно, адже ці люди продовжують працювати і вирішувати долі людей. 


Крім того, експерт НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області Напханюк І.П., який виконував дослідження речовини рослинного походження у першому і другому випадках на вміст наркотичних засобів, поданих на дослідження  вказує, що обидва рази і пакети  і рослинна речовина були різними. Перший раз він розрізав пакет по лінії відрізу, а після проведення дослідження зав’язав місце відрізу ниткою, кінці якої заклеїв паперовою біркою,  скріпив печаткою  та особистим підписом, тобто, повторно цей пакет на дослідження не надходив, а надійшов новий спеціальний пакет, під іншим номером, верхні краї якого були заклеєні само руйнівною липкою стрічкою і з вмістом іншої рослинної речовини.

    Також ніяк не в’яжуться  висновки багаторазових, в тому числі службових  перевірок з  постановами про відмову в порушенні кримінальної справи.

Ну посудіть самі: - згідно висновку службового розслідування проведеного ще 04.07.2011року відділом ВБ у Волинській СВБ ГУБЩЗ МВС України  в діях співробітників Ковельського МВ, а саме  начальника Ковельського MB УМВС України у Волинській області Дубія М.М, начальника СДІМ Ковельського MB Макаренка І.І., ДІМ Ковельського MB Турубари O.A., ДІМ Ковельського MB Бігуна О.І., в.о. начальника СБНОН Ковельського MB Сахарука ОБ., старшини Ковельського MB Галайди А.О., водія-співробітника СРЗ Ковельського МВ Шульги М.С. вбачаються ознаки злочинів, передбачених ст.ст. 308, 364,365,366 КК України, 
однак, 
Ковельська прокуратура неодноразово відмовляє в  порушенні кримінальної справи стосовно даних осіб на підставі… ст. 6 п. 2 КПК України у зв'язку з відсутністю в їх діях злочинів, передбачених ст. ст. 308, 364, 365, 366, 367, 372 КК України.

Так що Галина Миколаївна не безпідставно не погоджувалась з постановами  про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно  фальсифікаторів, бо не погоджувались з ними і прокуратура Волинської області, Генеральна прокуратура України і нарешті - Ковельський міськрайонний суд, який за скаргою Галини Миколаївни скасував останню постанову.
Але Ковельська прокуратура вперто захищає честь міліцейського мундира, вважає постанову суду незаконною, а тому подала апеляцію.

11 грудня 2012 року колегія суддів апеляційного суду Волинської області у складі суддів Борсука П. П., Денисова В. П., Хлапук Л. І. апеляцію Ковельської міжрайонної прокуратури залишила без задоволення, а постанову Ковельського міськрайонного суду від 22 листопада, якою суддя Бондар В. М. задовольнив скаргу Стасюк Г. М. про скасування постанови про відмову в порушенні кримінальної справи – без змін.

Справа знову направлена до Ковельської міжрайонної прокуратури.
10 грудня 2012 року Галина Миколаївна подала заяву про вчинення злочину співробітниками Ковельського МВ, які підкинули в її помешкання   особливо небезпечну наркотичну речовину в особливо великих розмірах, підмінили речовий доказ та висновок експерта, а також з вимогою встановити місцезнаходження пакета з наркотичною речовиною масою 462,26 г. що в перерахунку на висушену речовину складає 395,02г.

Заява внесена до державного реєстру. Галині Миколаївні відомо, що наразі ведеться досудове слідство, відібрані пояснення більш ніж у десяти співробітників міліції, призначена почеркознавча експертиза, ведуться інші процесуальні дії.

А суддям які винесли справедливе рішення, Галина Миколаївна Стасюк від чистого серця каже  – дякую, ВАША ЧЕСТЬ.

АРТЮШЕНКО Г.О.

2 коментарі:

  1. КАСТИНГ В МІЛІЦІЯНТИ.
    ВИМОГИ:
    режисерські здібності;
    розумітися на "травах";
    відсутність пам'яті;

    ВідповістиВидалити
  2. Дійсно дуже цікаво де подівся наркотик?

    ВідповістиВидалити

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!