Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 30 січня 2013 р.

У ЛУЦЬКУ ВИЗНАЧАТЬ НАЙКРАЩИЙ ДІЛЬНИЧНИЙ ПУНКТ МІЛІЦІЇ


http://police.gov.ua/index.php?id=2125

Під час засідання розширеної колегії МВС України Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко дав доручення здійснити інформування територіальних громад про графік роботи та місця прийому громадян дільничними інспекторами міліції.

Метою цієї роботи є налагодження більш тісних зв'язків між місцевими громадами і дільничними інспекторами міліції. Така співпраця є запорукою своєчасної профілактики правопорушень та оперативного розкриття вже скоєних злочинів.

Аби якнайширше поінформувати громадськість про графіки роботи та місця прийому громадян дільничними інспекторами міліції, волинянам вручатимуть візитні картки. В них будуть зазначені години прийому, адреси приміщень дільничних пунктів міліції, а також його телефон. Ця ж інформація буде розміщена у громадських місцях.

Згідно з результатами вивчення соціологами громадської думки, українці вже помітили позитивні зміни в роботі правоохоронців. У той же час міліція у своїй діяльності потребує активної громадської підтримки.

Громадською радою при УМВС України у Волинській області оголошено конкурс на кращий дільничний пункт міліції (ДПМ) м. Луцька. Моніторинг стану справ щодо організації роботи дільничних пунктів міліції буде здійснюватися протягом лютого- березня нинішнього року. Підведення результатів моніторингу і визначення переможця відбудеться на засіданні громадської ради в квітні 2013 року.

Моніторинг здійснюватиметься шляхом опитування громадян, візуального спостереження за роботою дільничних інспекторів міліції, патрульних нарядів під час реагування на заяви і звернення громадян, припиненні правопорушень, забезпечені громадського порядку і здійснення прийому громадян у приміщеннях ДПМ.

Основні критерії оцінки роботи дільничних пунктів міліції:

– Думка жителів мікрорайону про роботу дільничних інспекторів міліції.
– Стан громадського порядку і безпеки громадян на адміністративній дільниці.
– Обізнаність громадян про свого дільничного інспектора: його контактні телефони, години прийому, розташування дільничного пункту міліції.
– Облаштування приміщень дільничних пунктів міліції з метою створення належних умов для роботи дільничних інспекторів міліції, створення зручностей для громадян, наявність витягів із окремих законів, інформації про можливість оскаржити дії дільничного інспектора міліції, а також інформації про центри правової допомоги, в тому числі й первинної безоплатної.

Секретаріат Громадської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!