Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 10 липня 2013 р.

Лучани пікетували Управління МВС у Волинській області

http://p-p.com.ua/articles/35045/

Приблизно чотири десятки молодих людей взяли участь у акції, яку організували через події у Врадіївці Харківської області. Повідомляють «Волинські новини».

Відтак, акція відбулася під стінами Управління МВС у Волинській області 10 липня.


Серед учасників було багато підлітків. Як повідомив один із організаторів заходу Андрій Отченаш, були й мешканці Рожища та інших міст та сіл Волині, учасники громадських організацій.

Під час заходу активісти скандували: «Геть від влади!», «Нас все більше, ми все зліші!», «Слава Україні! - Героям слава!», «Слава нації! - Смерть ворогам!», «Міліція не ґвалтуй, не вбивай, захищай!», «Геть міліцію!». Окрім того, молодь тримала транспаранти, які також перегукувалися із проскандованими словами. На одному з плакатів показали й «справжнє обличчя міліції».



Як розповів громадський активіст Андрій Отченаш, акція покликана не для того, щоб помститися міліції, а для того, щоб привернути увагу до подій у Врадіївці.

Мовляв, це не вперше, коли правоохоронці дозволяють собі подібне. Так, за його словами, є й статистика, згідно з якою з 300 тисяч українських міліціонерів 118 тисяч були присутні на різних провокаційних акціях і били та знущалися над учасниками, «патріотами, вільними українцями».

Пікетувальники вручили міліціянтам звернення до Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка та начальника УМВСУ у Волинській області Олександра Терещука.

Зокрема, у заяві зазначалося, що учасники акції засуджують дії, які дозволили собі міліціонери у Врадіївці і потребують якомога більш публічного та глибокого розслідування цієї справи. Також згадувалося у зверненні про те, що громадські активісти Волині відстоюють права і свободи українців, а міліція має передусім захищати народ.

Варто зауважити, що начальник УМВСУ Волині Олександр Терещук так і не прийшов, аби поспілкуватися із учасниками акції.

Нагадаємо, пікет у рамках акції солідарності з мешканцями Врадіївки відбувся днями під стінами Волинської ОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!