Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 9 липня 2013 р.

Волинська правозахисна група підтримала акцію на підтримку жителів Врадіївки

http://www.volynpost.com/news/16960-u-lucku-pidtrymuvaly-zhyteliv-vradiivky-foto

http://p-p.com.ua/articles/34963/

  Сьогодні  у рамках акції солідарності з мешканцями Врадіївки під стінами Волинської ОДА відбувся пікет. 


 Висловити солідарність із мешканцями Врадіївки лучани прийшли із гаслами «Врадіївка повстала – повстане і Волинь», «Свавілля влади – це війна проти народу», «Свавільній владі відсіч громади», «Зупиніть свавілля – припиніть війну».



 До учасників пікету звернулися депутати Волинської обласної ради Святослав Боруцький та Олександр Пирожик та депутат Верховної ради Євген Мельник. Промовці зазначили, що не можна допустити перетворення України у поліцейську державу.


 «Події, які відбулися у Миколаївській області – це не поодинокий акт свавілля влади та міліції. Те, що відбулося у Врадіївці – це результат діяльності цієї олігархічної влади, яка сьогодні є в Україні. У демократичній державі до відповідальності притягнули б представників правоохоронних органів. Акт опори, що відбувся у Врадіївці- це акт солідарності громади. Представники районного відділу міліції, які мали б захищати населення від злочинців та бандитів, самі стали бандитами. Ми бачимо, що орган правопорядку насправді став органом свавілля. Це діється по всій Україні, на Луганщині, Донеччині та на заході України. Тому ми зібралися тут сказати, що акт непокори у Врадіївці – це початок, який матиме продовження по всій Україні», звернувся до присутніх Євген Мельник.


  Громадська організація "Волинська правозахисна група" підтримала  акцію на підтримку жителів Врадіївки.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!