Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 18 березня 2013 р.

ТО ДЕ Ж СПРАВЕДЛИВІСТЬ???

ПОВЕРТАЮЧИСЬ ДО НАДРУКОВАНОГО


Дуже вже хотілося б поставити крапку у ковельській сфальсифікованій справі про наркотики, бо серце Галини Миколаївни Стасюк  так і крається від несправедливих рішень прокурорів, а ще у випадках коли притягуються до криміналу молоді люди  з вилученою мізерною вагою маріхуани і з великим строком покарання...
         
        Сьогодні ввечері Галина Миколаївна Стасюк у блозі під публікацією О. Нагорного "ЧОМУ ПРАВОЗАХИСНИКИ ПІКЕТУВАЛИ ПРОКУРАТУРУ ОБЛАСТІ?" написала листа з проханням опублікувати  її коментар в окремій статті великим шрифтом.
     Я прочитала листа Галини Миколаївни і статтю, на яку вона посилається і вважаю що обидва випадки не підлягають ніяким порівнянням.
А тому, нижче, я подаю повний текст її листа, а ще нижче статтю "У неповнолітніх волинян знайшли наркотики" з посиланням на інтернет-сайт "Волинські новини".

Лист Галини Миколаївни Стасюк

    "Сьогодні переглядала добірки новин і на сайті «Волинські новини» натрапила на сьогоднішню статтю «У неповнолітніх волинян знайшли наркотики» у Ковелі!!! Не Турубара з Сахаруком часом знайшли???
 КОВЕЛЬСЬКІ менти вилучили у 17-річного ковельчанина 6 грамів речовини рослинного походження зеленого кольору і розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин) КК України.
 Якщо хлопець сяде до тюрми за 6 грамів, то я в сотий раз питаю прокурорів, коли сядуть до тюрми Турубара і Сахарук, які підкинули мені в будинок відро коноплі масою 462, 26 грамів, що в перерахунку на висушену речовину складає 395, 02 грама !!!! А ще ці менти, наркотики поміняли на м’яту, яку спалили наче речовий доказ, а наркотик де поділи – курять самі, продають чи підкидають невинним дітям?
 Два роки не можу добитися правди. Прокуратура доказує мені що не може знайти де в міліції поділись наркотики. 
 Якщо за 6 грамів можна хлопця посадити років так на 5, то розумію вас ПАНОВЕ ПРОКУРОРИ чого ви покриваєте ментів – арифметика тут проста – 395: 6 = 65 (років)!!!
 Якщо ці роки розділити на всіх причетних до цієї грязної справи, то так десь і получиться – рочків по 5-6 на душу.
 Галина Олексіївна.
Я хочу щоб це моє посланіє Ви не просто видрукували у коментарях, а дословно переписали в окрему статтю від мого імені ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ, хай читають менти і знають що їх жде, бо правда як шило, вилізе наружу з любого мішка!!!!!!!

ГАЛИНА МИКОЛАЇВНА СТАСЮК "


У неповнолітніх волинян знайшли наркотики
"Сьогодні, 13:49
http://www.volynnews.com/news/extreme/u_nepovnolitnikh_volynyan_znayshly_narkotyky/


Коноплю та білий порошок вилучили правоохоронці у молодих волинян.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області. 

Так, 6 грамів речовини рослинного походження зеленого кольору виявили ковельські міліціонери в обідню пору на вулиці Театральній під час поверхневого огляду 17-річного мешканця міста.

А у Луцьку в поле зору працівників спецпідрозділу «Беркут» потрапив 20-річний хлопець. У результаті у розважальному закладі в молодика вилучили прозорий поліетиленовий пакет із 4 грамами білого порошку. 

Наразі вилучене направили на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За цими фактами розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України."

ГО "ВОЛИНСЬКА ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА"

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!