Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 19 березня 2013 р.

Правозахисники продовжили пікетувати прокуратуру Волинської області

http://p-p.com.ua/articles/31224/


Сьогодні ГО «Волинська правозахисна група» продовжила пікетувати прокуратуру Волинської області, наполягаючи на особистому прийомі прокурора області і вжитті ним невідкладних заходів щодо прийняття рішень по резонансних сфальсифікованих  справах, які на багато років залягли в стінах правоохоронних органів без реагування та прийняття законних рішень.

Якщо колись з метою перешкоджання проведення  пікету  під прокуратуру  виходили молодчики з плакатами проти діяльності правозахисників, то зараз  ніхто не перешкоджав, хоча одну сторону плакатів правозахисників все ж від людського ока вирішили приховати за  снігоочисною  машиною.



Те що плакатів не було видно з протилежного боку вулиці ніяк не вплинуло на проведення акції, а навпаки, привертало ще більшу увагу громадян до акції і  комунальників, які протягом усього дня дуже старанно розчищали від снігу лише одне місце навпроти центрального входу у приміщення прокуратури де висіли плакати, не дивлячись на те, що по обидва боки від плакатів лежали величезні  кучугури снігу…


    Люди зупинялися, підтримували пікетувальників, в іронічних порадах висловлювали свою думку з приводу місця прибирання снігу комунальниками  в простоюванні снігоочисної машини і ця  моральна підтримка хай невеликої кількості пересічних громадян  зігрівала всіх на морозі… 
  А головне - плакати і пікетувальників побачив прокурор області, який спочатку зустрівся з представниками засобів масової  інформації, а потім запросив  представника правозахисної групи.


  Після короткої розмови  Андрій Андрійович вирішив почати особистий прийом з ковельчан, а тому, першим «під роздачу» попав прокурор м. Ковеля В. В. Лопоха, якому  негайно було наказано прибути в прокуратуру області.  О 13 годині  Стасюк Галина Миколаївна уже  була на прийомі і послідовно називала прокурорам те, чого не хочуть бачити слідчі і прокурори у м. Ковелі: - факти підміни речового доказу у справі про наркотики і особу, яка це вчинила…
 Тут же, на особистому прийомі Андрій Андрійович Парака вручив Стасюк Галині Миколаївні постанову про визнання її потерпілою і запевнив, що справа після повернення з Генеральної прокуратури буде розслідуватись належним чином під його особистим  контролем, за що Галина Миколаївна йому щиро подякувала.



 Також А. А. Парака запевнив, що уже затребувані усі справи пікетувальників і протягом декількох днів будуть створені умови для особистого прийому усіх членів правозахисної групи з участю прокурорів міст і районів, начальників слідчих відділів, слідчих прокуратур.
  Після погодження усіх деталей правозахисники припинили пікет.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!