Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 25 березня 2016 р.

НОВИНИ ВИЩА РАДА ЮСТИЦІЇ ОТРИМАЛА МАЙЖЕ 9 ТИСЯЧ СКАРГ НА ДІЇ СУДДІВ

За час роботи відомства було прийнято рішення про звільнення близько 330 суддів, здебільшого за порушення присяги

На сьогодні у провадженні Вищої ради юстиції перебуває близько 9 тисяч скарг на дії суддів. Про це на брифінгу заявив голова Вищої ради юстиції Ігор Бенедисюк, повідомляє "Укрінформ".

"На сьогоднішній день у проваджені ВРЮ знаходиться близько 9 тис. скарг на дії суддів, опрацьовано близько половини скарг, і десь близько 2 тис. скарг визнано прийнятними, і над ними ми працюємо", - сказав Бенедисюк.

Він уточнив, що близько 4,5 тис. надійшло в період, коли ВРЮ не працювала, а це близько півтора року, така ж  кількість надійшла за час, що працює ВРЮ.

За його словами, за час роботи відомства було прийнято рішення про звільнення близько 330 суддів. Якщо порівняти ці цифри з діяльністю попередніх складів ВРЮ, то спостерігається збільшення приблизно в 10-15 разів.

"Левова частка - це звільнення за порушення присяги, зокрема, суддів Криму, Донецька та Луганська, які залишились співпрацювати з режимами", - підкреслив Бенедисюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!