Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 1 березня 2016 р.

Кожен десятий волинський поліцейський, який подав апеляцію, залишився в органах. ВІДЕО

Майже кожен десятий співробітник, який звернувся до апеляційної комісії, отримав позитивні висновки й залишився працювати у поліції. 

Про це повідомив голова комісії Максим Цуцкірідзе, йдеться на офіційному сайті ГУ НП у Волинській області. З його слів, право на апеляцію мають тільки ті співробітники, які набрали під час фахового тестування не менше 60 балів. 

«Майже 10 відсотків співробітників, які не погоджуються з оцінкою атестаційних комісій і звертаються до апеляційної комісії отримують позитивні рішення й залишаються працювати у поліції. Вони доводять членам комісії свою мотивацію працювати, допомагати громадянам, служити винятково в рамках законодавства», - пояснив Максим Цуцкірідзе. 
«Звичайно, похибки в рішеннях перших інстанцій є. Апеляційна комісія для того й скликана, щоб поправити наших колег. Взагалі, Волинська область специфічна щодо громадської активності. Хотів би подякувати представникам громадськості за активну участь у процесі атестації, за роботу в апеляційних комісіях», - зазначив Максим Цуцкірідзе.
Цього тижня апеляційна комісія західного регіону, яка розглядає звернення співробітників Головного управління Національної поліції під час проходження ними атестації, завершить роботу.



http://www.vl.npu.gov.ua/uk/publish/article/186883

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!