Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 27 травня 2013 р.

Правозахисники звернули увагу Євросоюзу на основні проблеми з правами людини в Україні

http://maidanua.org/2013/05/pravozahysnyky-zvernuly-uvahu-evrosoyuzu-na-osnovni-problemy-z-pravamy-lyudyny-v-ukrajini/#!prettyPhoto[gallery1]/0/

В Брюсселі відбулась зустріч посадовців з ЄС та представників українських правозахисних організацій, під час якої була озвучена ситуація з правами людини в Україні.

Правозахисники, зокрема, відзначили проблемні питання в сфері свободи мирних зібрань, права на справедливий суд та свободі від катувань.

Організатором зустрічі виступив Підкомітет “Юстиція, свобода та безпека” Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

Спираючись на представлені правозахисними організаціями факти, представники ЄС підготують низку питань та пропозицій українським посадовцям, виконання яких може вплинути на процес асоціації України з ЄС.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!