Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 5 липня 2017 р.

Люди взяли землю на Світязі і «розвалили» у Ковелі спілку АТОвців (ФОТО, ВІДЕО)

Про це заявив голова громадської ради при міській раді у Ковелі Микола Печенюк (на знімку – зліва) під час громадських слухань у мерії, на яких обговорювалися проекти регуляторних актів щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО та членів їхніх сімей - повідомляє район. КОВЕЛЬ.
«Де тут представники Спілки АТО? Де вони є? Поясняю для всіх! Коли Печенюк Микола Васильович, голова громадської ради, підійшов отут в кафе до Андрія, отримавши інформацію… Андрій сидів і Сірожа. Я їх питав: «Чому ви получили участки у Ковелі і получили на Світязі участки, а остальні, вісімсот [учасників АТО, – ред.], ніде ще не получили». А він сказав: «Ну, то що… ну, то ж ми…». І всьо! І через два дні вони «розвалили» Спілку АТО. Вам треба щось пояснювати?!» – сказав Микола Печенюк.
«Давайте тоді озвучувати всі імена, хто отримав ділянки по Світязю і так далі. На сьогоднішній день Спілки АТО у Ковелі не існує, як юридичної особи, взагалі», – мовив волонтер Юрій Кікавський.
Наше видання у червні повідомляло, що у Ковелі припинила діяльність міськрайонна організація Спілки учасників АТО. Як відомо, у мерію часто приходив вирішувати питання «атошників» Андрій Панасюк, хоча їхню організацію до останнього часу очолював Сергій Літвинович.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!