Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 6 січня 2016 р.

БЕЗСТРОКОВА АКЦІЯ ПРОТЕСТУ ДЯК ЛЮДМИЛИ МИХАЙЛІВНИ - МАТЕРІ, ЯКА ПОНАД 8 РОКІВ ВТРАТИЛА В ДТП СИНА

24 листопада 2007 року в с. Підгайці Луцького району Волинської області на 20-ти річного Дяка Вадима Олександровича було вчинено наїзд автомобілем «Опель-Омега», який через 6,5 годин від отриманих тяжких тілесних ушкоджень помер у Луцькій міській клінічній лікарні, куди він був доставлений каретою швидкої допомоги.

Його мама, Дяк Людмила Михайлівна понад 8 років шукає справедливості, звертається у всі правоохоронні інстанції щоб встановити справедливість і хоче притягнути до кримінальної відповідальності не лише винуватця ДТП, який з самого початку визнав свою вину, а й тих правоохоронців, медиків, експертів, які його покривають!





Людмила Михайлівна написала листа і просить опублікувати його у блозі, щоб привернути увагу громадськості до її справи, до її біди, розчарування у владі, бо сама вже вона втомилася довгими роками чекати змін.


Я розміщую листа Дяк Людмили Михайлівни із м. Луцька, в такому виді як він мені надійшов разом із фотографіями плакатів, з якими Людмила Михайлівна вийшла на безстрокову акцію протесту проти свавілля в правоохоронних органах і стояла біля входу до Волинського обласного "білого дому" щоб до своєї біди та бездіяльності досудового слідства і корупції в правоохоронних органах привернути увагу голови Волинської обласної ради І. Палиці та голови Волинської обласної державної адміністрації В. Гунчика. 

Читайте подробиці у листі Дяк Л. М. та на її плакатах. 

Людмила Михайлівна Дяк запевняє що буде продовжувати акцію протесту до тих пір, допоки досудове слідство не передасть справу до суду для розгляду по суті.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!