Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 13 січня 2016 р.

З колишнього військкомату зроблять «торгово-офісне приміщення»

«З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території громадської забудови по вулиці Грушевського, 12 в м. Ковелі Волинської області».

Таке повідомлення зʼявилося на сайті Ковельської міської ради.

Проектом передбачається розмістити торгово-офісне приміщення на земельній ділянці площею 0,0369 га. Площа забудови складатиме 184,5 кв.м, площа мощення ‒ 184,5 кв.м.

«Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки, всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами», ‒ йдеться в тексті.

Замовник містобудівної документації ‒ відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради. Розробник містобудівної документації ‒ приватне підприємство «Ковелькомунпроект».

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – секретар Ковельської міської ради Федосюк Віра Іванівна та начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради Мурай Людмила Любомирівна.

З детальним планом можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kovelrada.gov.ua у рубриці «Публічна інформація». Також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому поверсі будинку рад і у відділі містобудування та архітектури каб. 104 (1-й поверх) із 14 січня до 15 лютого.

Пропозиції щодо проекту можна надавати секретарю Ковельської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!