Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 27 січня 2016 р.

Українці вважають найбільш корумпованими судову систему і ДАІ - опитування

Українці вважають найбільш корумпованими судову систему та Державтоінспекцію.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1247882-ukrajintsi-vvajayut-naybilsh-korumpovanimi-sudovu-sistemu-i-dai-opituvannya.html

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, які заступник директора Київського міжнародного інституту соціології Вікторія Захожа оприлюднила на прес-конференції УНІАН.
За її словами, громадяни України 40,7% усіх основних сфер та інституцій України розглядають як надто корумповані.
«П’ятірку лідерів рейтингу найбільш корумпованих галузей очолюють Державтоінспекція та судова система, вони названі дуже корумпованими двома третинами опитаних (66%), далі йдуть – міліція (без ДАІ), прокуратура та медична система», - зазначила соціолог.
Дослідження проводилось Київським міжнародним інститутом соціології в координації з Лейк Ресеч Партнерс та Каракоюн Стеретелджіз протягом липня-жовтня 2015 року.
Генеральна сукупність - доросле населення України віком від 18 років, у всіх областях України та місті Києві (окрім частини Донецької та Луганської області, що не контролюється Україною, та Криму). Всього було опитано 10 тисяч осіб, у кожній області було опитано близько 400 осіб, з похибкою приблизно у 5%.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!