Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 12 січня 2016 р.

Прес-службу волинської поліції очолив журналіст з Рівного

Віктор Гомоль тривалий час працював на Рівненщині. Фото із www.facebook.com

Керівником сектора комунікації волинської поліції став 42-річний журналіст Віктор Гомоль.

Сьогодні його колективу представив очільник Головного управління Національної Поліції у Волинській області Петро Шпига, повідомили в секторі комунікації ГУ НП у Волинській області. 

Новопризначений речник у 1995 році закінчив історичний факультет Волинського державного університету ім. Лесі Українки.

Понад 20 років пропрацював у сфері журналістики. Зокрема, професійну діяльність розпочав у 1994 році в Луцькій міській редакції радіомовлення Волинського телерадіооб’єднання. Пізніше працював редактором радіостанції «Луцьк» Волинської ОДТРК, старшим редактором, завідувачем відділу громадсько-політичних передач Рівненської ОДТРК.

До призначення керівником сектора комунікацій очолював відділ тематичних програм філії Національної телекомпанії України «Рівненська регіональна дирекція», працював регіональним кореспондентом «Газети по-українськи» та сайту www.gazeta.ua. Віктор Гомоль – заслужений журналіст України.

«Мені добре відомі потреби журналістів, особливості підготовки газетних і телерадіоматеріалів, публікацій для Інтернет видань. Переконаний, що зможу забезпечити дієву та ефективну комунікацію між поліцією та ЗМІ. Робитимемо разом усе для оперативного та правдивого інформування громадськості про події та роботу поліції, – запевнив новопризначений речник обласної поліції.

Цікаво, що у 2012 році Віктора Гомоля викликали на допити в міліцію через оприлюднену інформацію про пошкоджені бігборди з Віктором Януковичем. Згодом Віктор Гомоль розповів про свій візит у міліцію у цій справі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!