Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 4 січня 2017 р.

ПОДАТИ ЗАЯВУ ДО СУДУ ПРОСТОМУ УКРАЇНЦЮ ТЕПЕР НЕ ПО КИШЕНІ! З 1 січня в Україні різко зросли ставки судового збору

З 1 січня 2017 року відповідно до Закону України «Про судовий збір» та Закону України «Про державний бюджет України на 2017 рік» змінені ставки судового збору, який тепер прив'язаний до прожиткового мінімуму. Про це повідомляється в Державному бюджеті України на 2017 рік.

Як визначено в Законі, судовий збір - збір, який збирається на всій території України за подання заяв, скарг до суду, за видачу судами документів, а також у разі прийняття окремих судових рішень, передбачених цим Законом. Судовий збір включається до складу судових витрат.

Судовий збір береться у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних громадян, встановленим законом на 1 січня календарного року, в якому відповідна заява або скарга подається до суду, - у відсотковому співвідношенні до ціни позову та у фіксованому розмірі.

http://ukr-biz.com.ua/2017/01/03/подать-заявление-в-суд-простому-украи/

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!