Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 10 січня 2017 р.

Поліцейських зобов'язали виконувати закони та заборонили напиватись на службі

Відтепер поліцейські будуть змушені служити за Правилами етичної поведінки.
6 січня набули чинності Правила етичної поведінки поліцейських, що поширюються на всіх співробітників Нацполіціі незалежно від займаної посади, спеціального звання і місцезнаходження.
Так, згідно з документом, відтепер поліцейські більше не мають права перебувати на службі в нетверезому стані, катувати і жорстоко поводитися з затриманими, а також перешкоджати прочитанню інформації на своєму жетоні або фіксуванню її за допомогою технічних засобів.
В той же час, якщо вірити Правилам, віднині поліцейських зобов'яжуть професійно виконувати свої обов'язки, дотримуватися положень Конституції і законів України, шанувати і не порушувати права і свободи людини, неухильно дотримуватися антикорупційного законодавства, а крім того – поводити себе стримано, доброзичливо, відкрито, уважно та ввічливо.
Разом з тим, підкреслимо: контроль за дотриманням Правил покладено на керівництво поліції, яке, згідно з Правилами, відтепер втрачає можливість використовувати службове становище в особистих цілях та перекладати свою відповідальність на підлеглих.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!